Híreink

2019-12-04 20:42:29

2023.03.09: 

Durva tesztvideót készítettünk megint! Kattints a videóra és nézd meg hogy a Marushin 999 Tesztgyőztes Japán üvegszálas bukósisak nem csak a SHARP 5 csillagos teszten és a nemzetközi magazinokban bizonyított, hanem a fém baseball ütőnek is ellenállt:

 

A tesztben is szereplő MARUSHIN 999-es sisakok teljes választéka ide kattintva tekinthető meg: https://darazsgarazs.hu/index.php/search_in?search_for=999  

2023.02.11: 

Ugye tudod?                                                                                                                                                                                                                                                     

-Nem érjük be a katalógus adatokkal-mi magunk is tesztelünk hogy nektek valós motoros tapasztalatok alapján tudjunk ajánlani.                                                                    

-Az Extrém tesztektől sem riadunk vissza!-Nálunk közvetlen és barátságos légkör fogad majd az üzletben. Ha eleged van máshol az unott arcú flegma eladókból, gyere el hozzánk. Mi még nem felejtettük el hogy az ügyfél TE vagy!                                                                                                                                                                                       

-A legnagyobb motorosokra is ruhát akarunk adni azonnali készletről! Nem volt még akkora ember, akinek ne tudtunk volna segíteni. Várunk titeket 2023-ban is minőségi, tesztgyőztes Német és Japán motoros termékekkel .                                                                                                                                                                                   

2022.07.23: 

Nincs rajtunk kívül olyan bolt ahol ennyire komolyan veszik azt, hogy valóban mindent tudjanak az általuk eladott termékekről és ezt a tudást átadják a vásárlóknak. Nézd meg honlapunkon a SAJÁT TESZTELÉSŰ TERMÉKEK menüpontot és láthatod, hogy mi valós motoros tapasztalatok alapján ajánlunk neked ha eljössz hozzánk.     

2022.04.01: 

A leghitelesebb teszt az éles bevetés! Mi pedig mindent tudni akarunk a termékeinkről amit nektek átadunk, hogy ti ezekben a legjobban érezzétek magatokat és hogy a legmagasabb védelmi szintet képviseljék ezek a motoros felszerelések! Tekintsd meg legújabb tesztvideónkat, amiben egy csúszásos balesetet szimuláltunk.Mi nem bábukat húzunk a földön motoros felszerelésbe öltöztetve mint mások! Kollégáink a rücskös aszfalton is mernek csúszni a nálunk vásárolható termékekben! Ez az igazi teszt! Mert mi hiszünk abban amit átadunk nektek. Nem csak eladunk, hanem mindent tudunk a nálunk vásárolható termékekről. Nézz meg egy igazi tesztet,és utána gondolj bele melyik motoros bolt mutatott be ilyet? Kattints ide a videóért: 

                                                                                                                                                                  

2020.10.16:

Az üzletben sokan megkérdezitek: "Ti is motoroztok?" Igen! Mi magunk is motorozunk természetesen és ami ennél is fontosabb, használjuk az általunk kínált termékeket. Nem elégszünk meg annyival hogy elolvassuk a teszteket, vagy a katalógus adatokat, hanem éles bevetésre visszük a termékeinket, hogy megbizonyosodjunk róla, a legjobbat adjuk át nektek vásárlóknak! Ezeket az általunk is kipróbált termékeket, és az azokkal kapcsolatos tapasztalatokat össze is gyűjtöttük nektek a "Saját tesztelésű termékek " menüpontban. Érdekünk hogy amit ajánlunk, és amit választotok, azzal elégedettek legyetek! 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

  


Legnépszerűbb termékeink

Termékeink üzletünkben azonnali készletről megvásárolhatóak! Mivel folyamatos az értékesítés, kérjük érdeklődj aktuális készletünkről. Termékeinket otthonodból is megrendelheted !

2015-11-28 13:10:17

Az oldalon szereplő és üzletünkben megvásárolható termékeket  kérésre a GLS futárszolgálattal már 1990Ft postázási költségtől otthonába szállítjuk . Rendelését leadhatja e-mailen, vagy telefonon. 

E-Mail cím ahol rendelését leadhatja: motorosszakuzlet@gmail.com

Telefonszám ahol rendelését leadhatja: 0670-246-71-50