Az nagyításhoz kattintson a képre!

Panamericana szett akció!-Videóval!-Sőt!Általunk is tesztelt termék! ( A Kabát és a nadrág kedvezményes ára összesen 219.990Ft)


Termék eredeti ára: 245 000 Ft
A termék kedvezményes ára: 219 990 Ft

A termék a Nemzetközi Motorrad magazin 2018/17-es számában Sehr Gut minősítést szerzett és ár-érték versenyt is  nyert! A szakértők véleménye: "A Modeka Panamericana kényelme ,biztonsága és tárolásra kialakított részei példamutatóak! "  A teszt képeit mellékeltük!

A Panamericana kabát és nadrág az Enduro magazin 2019-es évi első számában is sikerrel szerepelt! Ár- Érték versenyt nyert ! A magazinban a Panamericana kabát és nadrág szellőzését emelték ki és az ötletes kialakítását! 

A Motorrad TIPP 2019. januárjában szintén kimagaslóan jónak találta a Panamericana szettet! 

A Motorrad &Reisen magazin 2019 januárjában az alábbiakat közölte a tesztgyőztes termékről:" A Modeka Panamericana egy nagyon jól átgondolt, ötletes részleteket tartalmazó , egész évben használható négy évszakos motoros termék!" 

Elégedett ügyfeleink képei is megtalálhatóak a képek között, sőt! Egy népszerű Facebook túracsoportból is látni a képek között egy lementett üzenetváltást ! Érdemes elolvasni! 

A kabát leírásáért kattints az alábbi linkre : 

http://darazsgarazs.hu/termek/modeka-panamericana-negy-evszakos-motoros-kabat-sympatex-membrannal.735.html

A nadrág leírásáért kattints az alábbi linkre : 

http://darazsgarazs.hu/termek/modeka-panamericana-negy-evszakos-motoros-nadrag-sympatex-membrannal.734.html

Elérhető üzletünkben a Panamericana kesztyű is!

A Panamericana termékcsalád kesztyűjét az alábbi linkre kattintva tekintheted meg: 

https://darazsgarazs.hu/termek/modeka-panamericana-motoros-kesztyu.750.html

A Panamericana szettről vásárlói véleményt olvashatsz ide kattintva: http://darazsgarazs.hu/termek/modeka-panamericana-vasarloi-teszt.796.html

Figyelem! Kollégáink is tesztelték a Modeka Panamericana szettet. A Tesztet és a tesztről készült videót ide kattintva tekintheted meg: https://darazsgarazs.hu/termek/modeka-panamericana-szett-teszt.829.html

A termék kényelmére és kiváló szellőzésére jellemző hogy egy kedves ügyfelünk Afrikában is motorozott Panamericana szettben! A képeket a termék képei között megtekintheted. 

Figyelem! Amit a Sympatex membránról tudni érdemes: 

Sympatex membrán®:
Könnyű, ultravékony, tömör poliészter membrán, ami teljesen víz- és szélálló, valamint maximálisan lélegző. Ez a láthatatlan réteg a bélés és külső réteg között egy falat jelent a nedvességnek de kiengedi a párát, így a tested teljes felületén lélegezhet.

A dinamikus mikroklíma-szabályozásnak köszönhetően minél többet izzad a felhasználó, a Sympatex membrán annál több nedvességet vezet át magán kifelé. A DIN EN ISO 9237 tanúsítvány szerint a membrán teljesen szélálló, egyáltalán nem jut át rajta levegő (azaz 0 liter/m²), ezáltal a szél nem mozgatja el a testet körülvevő melegebb légréteget. Az anyag a vízállóság terén is kimagasló tulajdonságokkal rendelkezik. Az EN 343 szabvány értelmében egy membrán akkor tekinthető vízhatlannak, ha ellenáll egy 1300 mm magas vízoszlop nyomásának. Az ISO 811 tanúsítvány szerint a Sympatex membrán messze felülmúlja ezt a követelményt, hiszen több mint 45 000 mm magas vízoszlop nyomásának is képes ellenállni. 

További terméktulajdonságokért látogasd meg az anyaglexikon menüpontunkat .

Az akció keretében a Kabát eredeti 139.990Ft-os ára helyett az akciós ára: 125.991Ft

 A nadrág eredeti 105.000Ft-os ára helyett az akciós ár: 93.999Ft

Szettben megvásárolva a két termék ára összeadva 245.000Ft helyett : 219.990Ft 

FIGYELEM! AZ 5XL méret az alapárnál 10%-al magasabb! 

A terméket részletesen bemutató videó: