Az nagyításhoz kattintson a képre!

Modeka Ventura GT Tesztgyőztes három rétegű négy évszakos kabát


A termék ára: 129 990 Ft

A Modeka Ventura GT motoros ruházat a legnagyobb példányszámú európai magazinnál, a Motorrad-nál, és az Enduro magazinnál is tesztet nyert. 

A Motorrad magazin kiemelte a termék ár-érték arányát, az Enduro magazin pedig dicsérte a termék négy évszakos felhasználhatóságát. 

-Kényelmes túra motoros kabát , 1000D Cordura megerősítésekkel az igénybevett részeken. A kabát biztonsági,  úgynevezett "Safety" erősített varrással készült. 

-Nagyméretű Airvent rendszerű nyitható szellőzők biztosítják a tökéletes komfortot a legmelegebb napokon is. 

-Fényvisszaverő 3M betétekkel 

-Kivehető 100%-ban eső és szélálló dinamikus Sympatex membránnal . A Sympatex jelenleg a legmagasabb  tudású membrántechnológia, melyről részletesen az anyaglexikon menüpontunkban lehet olvasni. Ugyanez a kimagasló tudású membrán található a Modeka Panamericana ruházatban is, melyet kollégáink magas nyomású mosóban teszteltek le. 

A tesztről készült videó megtekinthető a "Saját tesztelésű termékek " menüpontban a Panamericana tesztnél. 

-Kivehető thermo bélés

-Level 2-es (Jelenleg a legmagasabb védelmi szabvány) Váll, könyök és gerincprotektorral.

-A kabát több pontján vízálló zsebekkel. 

A termék rendeltetésszerű használat során speciális mosószerrel tisztítható !

A mosószer speciálisan technikai – motoros ruházathoz lett fejlesztve, használatával a termékek nem csak tisztán tarthatóak, de várható használati idejük is növekszik!

A Speciális motoros ruházathoz fejlesztett mosószert az alábbi linkre kattintva érheti el:

A belső szél és esőzáró membrán technikai mosószere: https://darazsgarazs.hu/termek/mososzer-motoros-ruhazathoz.911.html

A kabát külső része ezzel a technikai mosószerrel tisztítható : https://darazsgarazs.hu/index.php/termek/hey-sports-combi-wash-250-ml-funkcionalis-mososzer.494.html