Az nagyításhoz kattintson a képre!

BAALI ÉS SAHARA SHORT KESZTYŰK TESZTJE


A termék ára: 0 Ft

Az Osztrák Alpok kanyarjaiban motorozva teszteltünk a nálunk kapható kesztyűkből is párat!

A MODEKA BAALI , és a MODEKA SAHARA SHORT kesztyűk voltak velünk utunk során.

Mindkét termék a MODEKA 2017-es újdonsága!

A BAALI kétféle színben elérhető és azonnal szembetűnik az átlagnál komolyabb protektoros védelem a kesztyűn. Szerencsére a védelmi képességeit a terméknek nem kellett élesben kipróbálnunk.  A kényelmes kecskebőr terméken nem elégedett meg a Német gyártó a külső oldalon lévő kemény protektorok elhelyezésével, de még a tenyér részen, a jellemző csúszási ponton is merev protektoros védelmet alkalmazott. A kesztyű a komoly védelmi elemek ellenére kényelmes maradt és a mostanában népszerű rövid kialakítás is elnyerte a vásárlók tetszését.

A SAHARA SHORT a már eddig is népszerű SAHARA TRAVELLER kesztyű 2017-es rövidített változata. Természetesen a SAHARA TRAVELLER ugyanúgy elérhető továbbra is, de ettől az évtől a rövidebb kesztyűk kedvelői is élvezhetik ennek a termékcsaládnak a kényelmét. Mivel az idő változékony volt, így nagyon érdekes megfigyelést osztott meg velünk kollégánk. A kesztyű melegben (30Celsius körül)  nem volt izzasztó, ugyanakkor a zordabb időjárási körülmények között is nagyszerűen vizsgázott egy esőkesztyűvel kiegészítve. Páratlannak mondható az hogy egy motoros kesztyűben nem izzad a kéz +30 foknál és nem fázik 5-7 Celsiusnál esőkesztyűvel támogatva. Tenyérrészen és más igénybevett pontokon megerősítve, de ez nem megy a kényelem rovására. Nagyon jól érezni benne a motor kezelőszerveit, miután a kesztyű „betörik”.

Mindkét termék nagyon jó alternatívát kínál azok számára akik szeretnének megfelelő védelmet, ugyanakkor a kényelemről sem szeretnének lemondani.

A kesztyűkről az oldalunkon technikai információt az alábbi linkekre kattintva talál a kedves érdeklődő:

BAALI FEHÉR: http://darazsgarazs.hu/termek/modeka-baali-ujdonsag-2017.613.html

BAALI FEKETE: http://darazsgarazs.hu/termek/modeka-baali-ujdonsag-2017.612.html

SAHARA SHORT:  http://darazsgarazs.hu/termek/sahara-short-ujdonsag-2017.594.html