Az nagyításhoz kattintson a képre!

Defektjavító szett


A termék ára: 0 Ft

Defektjavító szett

Minden túra hasznos és megnyugtató kiegészítője ez a komplett defektjavító szett. Azért tartjuk fontosnak kihangsúlyozni hogy komplett szettről beszélünk, mert nagyon sok más defektjavító készlet nem tartalmaz olyan felszerelést amivel a megjavított gumit fel is tudjuk fújni!Ez nagy probléma lehet ha nincs a közelben sehol lehetőség hogy a kereket felfújd ,ha már kijavítottad.  

Ebben a készletben minden olyan felszerelést megtaláltunk amivel a defekt után folytatni tudjuk az utunkat. 3db sűrített levegős patron és a hozzá tartozó szelep segít a megjavított gumidat ismét felfújni a javítás után. Soha ne legyen szükség túrán erre a kiegészítőre, de ha nálad van, nagyon sok kellemetlenségtől tud megkímélni. Minden hosszabb túránkra elkísér minket a kis csomag. Defektet ugyan még nem kaptunk, de sosem indulnánk el hosszabb túrára úgy hogy nem visszük magunkkal a defektjavító szettet.Ha majd kapunk esetleg, ígérjük a fotókkal, esetleg videóval sem maradunk adósak a termék használatáról.

 Több mint harminc éve használják külföldön, akár autóknál is, gyors javításokra .

Egyik kolléga pótkerék nélküli autójában is ez a szett van.

A termék honlapunkon az alábbi linkre kattintva található meg: http://darazsgarazs.hu/termek/defektjavito-szett-profi.108.html