Az nagyításhoz kattintson a képre!

Forcefield könyök és térdprotektor teszt


A termék ára: 0 Ft

Kipróbáltuk a Forcefield feltépőzárazható térd és könyök protektorát.

A boltban sok ügyfelünk megkérdezi, hogy : „Ti is motoroztok? „

Igen! Mi magunk is motorozunk természetesen és ami ennél is fontosabb, használjuk az általunk kínált termékeket. Nem elégszünk meg annyival hogy elolvassuk a katalógus adatokat, hanem éles bevetésre visszük a termékeinket, hogy megbizonyosodjunk róla, a legjobbat adjuk át nektek, vásárlóknak.

A Forcefield prémium minőségű protektorai az ütéselnyelő protektorok krémjét jelentik, de mi azt is tudni akartuk hogy az ütéselnyelési adatok mellett, mit érez az átlag motoros amikor a feltépőzárazható térd és könyök protektort viseli?

A tesztre egy zárás utáni esti motorozás alkalmával kerítettünk sort. Az eredményen egyáltalán nem vagyunk meglepődve, inkább csak igazolt bennünket.

A protektorok tökéletesen kényelmesek, illeszkednek és kimondhatjuk nem is érezni őket viselés közben. Reméljük hogy elnézitek nekünk azt hogy csak a teszt kedvéért, nem dobtuk el a vasakat egy kanyarban, így ami az ütéselnyelést illeti, megelégszünk azzal hogy a legnevesebb motoros magazinok többször választottak Forcefield terméket az év protektorának ! Sejthetitek hogy sok neves gyártó ácsingózik erre a címre, így komoly neveket vonultat fel rendre a verseny.

Nem szorít, nem nyom, nem meleg, észrevétlen biztonság!

Várunk titeket, próbáljátok fel ti is üzletünkben!Természetese minden Forcefield termék nálunk a legolcsóbb az összes motoros bolt közül országban!

A terméket itt tudod megtekinteni : http://darazsgarazs.hu/termek/forcefield-terd-konyok-protektor.809.html