Az nagyításhoz kattintson a képre!

Forcefield Pro Pants protektoros nadrág LEVEL 2! Legmagasabb védelmi szint!


Termék eredeti ára: 75 000 Ft
A termék kedvezményes ára: 67 990 Ft

Protektoros hosszúnadrág, amely a teljes alsó test (térd, csípő, far- és fenékcsont) védelméről gondoskodik. A kivehető CE minősített protektorok (Sport 3 vagy Pro 4 réteg + Upgrade térdvédő) energiaelnyelése több behatás után sem csökken. A nadrág tökéletesen illeszkedik, a BeCool elasztikus technikai aláöltöző anyag diffuziós felülete a szálak keresztmetszeti formájából adódóan sokkal nagyobb mint a pamut vagy a hasonló technikai anyagok felülete, így jóval hatékonyabb hő és nedvesség elvezetést és gyorsabb száradást tesz lehetővé. Mozgás közben a BeCool™ speciális szerkezete apró ventillátorként működik, a meleg nedves levegőt a testről elvonja és friss hűs levegővel helyettesíti. Kidolgozását tekintve puha, könnyű, selymes tapintású anyag, ahol lehetséges nélkülözi a varrásokat, vagy azok fektetett varrással készültek, hogy használat közben a testet ne irritálják, ne dörzsöljék. Farmer/utcai nadrág alatt viselve észrevétlenül biztosítja a kellő védelmet!

BIZTONSÁG:

Nitrex Evo® - protektorok BeCool® - anyag.
Az esetleges behatást követően a nadrágban található protektorok energiaelnyelő képessége nem csökken, azok tovább használhatók!
A keményprotektorokkal ellentétben az energiaelnyelés mértéke a teljes védett felületen közel azonos.
KÉNYELEM:
A tökéletes illeszkedésről az elasztikus anyag és deréknál a zsinóros rögzítés gondoskodik.
Anatómiai és ergonómiai szempontok figyelembevételével tervezték, a mozgásban nem akadályoz, kényelmes, szinte észrevétlen viseletet biztosít.
Valódi 3 dimenziós mozgást tesz lehetővé, néhány perc használat után a testről távozó hő hatására felveszi a test formáját
az energiaelnyelő rétegek között a levegő áramlása biztosított.
Az anyag mosható, a protektorok kivétele után.
A protektorok rétegvastagsága (a térdprotektor kivételével) egyedi igény szerint változtatható.0-3 vagy 0-4 réteg között!