Az nagyításhoz kattintson a képre!

Forcefield Pro Shirt X-V LEVEL 2! Legmagasabb védelmi szint!


Termék eredeti ára: 85 000 Ft
A termék kedvezményes ára: 78 990 Ft

A Forcefield egyik legnépszerűbb és talán legsokoldalúbb terméke. A hát és a mellkas védelméről a rendkívül könnyű, de mégis kiváló energiaelnyelési tulajdonságokkal rendelkező M15® névre hallgató Nitrex alapú protektorok gondoskodnak. Az ingben található valamennyi protektor messze túlteljesíti a szabványban meghatározott értékeket. A Pro ing tökéletesen illeszkedik, a BeCool elasztikus technikai aláöltöző anyag diffuziós felülete a szálak keresztmetszeti formájából adódóan sokkal nagyobb mint a pamut vagy a hasonló technikai anyagok felülete, így jóval hatékonyabb hő és nedvesség elvezetést és gyorsabb száradást tesz lehetővé. Mozgás közben a BeCool™ speciális szerkezete apró ventillátorként működik, a meleg nedves levegőt a testről elvonja és fríss hűs levegővel helyettesíti. Kidolgozását tekintve puha, könnyű, selymes tapintású anyag, ahol lehetséges nélkülözi a varrásokat, vagy azok fektetett varrással készültek, hogy használat közben a testet ne irritálják, ne dörzsöljék.

BIZTONSÁG:Mindössze 4,04kN átlagos áthatoló (hátat érő) erő 50J ütközési energiából
Nitrex Evo® / M15® - protektorok BeCool® - anyag.Az esetleges behatást követően az ingben található protektorok energiaelnyelő képessége nem csökken, azok tovább használhatók!A keményprotektorokkal ellentétben az energiaelnyelés mértéke a teljes védett felületen közel azonos.


KÉNYELEM:
A tökéletes illeszkedésről az elasztikus anyag gondoskodik.Anatómiai és ergonómiai szempontok figyelembevételével tervezték, a mozgásban nem akadályoz, kényelmes, szinte észrevétlen viseletet biztosít.Valódi 3 dimenziós mozgást tesz lehetővé, néhány perc használat után a testről távozó hő hatására felveszi a test formáját.Az energiaelnyelő rétegek között a levegő áramlása biztosított az anyag mosható, a protektorok kivétele után.