Az nagyításhoz kattintson a képre!

LS2 STROBE Felnyitható napszemüveges bukósisak


A termék ára: 39 990 Ft

LS2 STROBE a legjobb ár-érték arányú felnyitható napszemüveges bukósisak a piacon.

HÉJSZERKEZET: KPA speciális kevert anyag. A sisak két héjméretben készül. A KPA egy extra könnyű héjat eredményez. Klasszikus túrasisak, harmadik generációs fejlesztés, egy kiforrt modell megújult napszemüveg mechanikával. 

Beépített napszemüvege megújult mechanikával mellőzi a mozgó alkatrészeket, egy bowden működteti a nyitást és zárást. Ezáltal a mozgatómechanika meghibásodása nem fordul elő! 

Többcsatornás szellőzőrendszere a fejtetőn a megfelelő hűtést biztosítja, az állrészen elhelyezett kétállású szellőzőnyílás a plexi páramentesítését segíti elő.

PLEXI: A tökéletes illeszkedésért a plexi mechanikájába beépített rugók felelnek, melyek a megfelelő erővel a tömítéshez igazítják a plexit. Torzításmentes a megbízható kilátásért, felületkezelt a pára lecsapódásának kiküszöböléséért. PINLOCK előkészítéssel. 

Bélése antiallergén, teljesen kivehető, mosható. 3D-s párnázata extra komfortos viselet egész napon át. Szemüvegeseknek is jól használható, bélésének kialakítása a szemüveg száránál könnyített-szemüvegbarát. Az állrészen lévő bélés betét az alulról érkező légáramlatokat és a rovarokat is kívül tartja. 

CSAT: Mikrometrikus gyorscsat a könnyű kezelhetőségért.