Az nagyításhoz kattintson a képre!

LS2 VALIANT Hátrahajtható állrészű napszemüveges bukósisak -Ajándék pinlock!


A termék ára: 84 990 Ft

Az LS2 egy új innovatív, nem csak felnyitható, hanem teljesen hátrahajtható állrészű sisakkal állt elő . A VALIANT sokak számára lesz érdekes. Sokoldalúsága miatt kedvelt lehet nem csak a városi környezetben, hanem a túrák során is. Háromféle sisak előnyeit ötvözi. Egyszerre van nyitott, nyitható és zárt sisakunk egyetlen sisak megvásárlásával! 

KPA héjszerkezete az LS2 saját fejlesztése, egy rendkívül rugalmas héjat eredményezett.

 A VALIANT súlypontja versenytársaihoz képest sokkal alacsonyabban van, így viseléskor sokkal komfortosabb, mint hasonló versenytársai. A hátra hajtott állrész zárásakor az innovatív mechanika a plexi nyitását is elvégzi helyettünk. A kategóriánál elengedhetetlen napellenző természetesen adott és előkészítést is találunk a kommunikációhoz. Ha az LS2 saját Bluetooth rendszerét építjük be (SENA termék), a kommunikációból semmilyen alkatrész nem lesz látható, hiszen minden eleme integrálva lesz megfelelő helyen. Extra komfortú  bélés, jó szellőző rendszer garantálja a kényelmet. Ráadásképp a készlet erejéig egy MAX VISION páramentesítő PINLOCK betét a dobozban ajándék a sisakhoz! 

FIGYELEM! A SISAK BELSŐ KIALAKÍTÁSA SZEMÜVEGBARÁT, ÍGY SZEMÜVEGET VISELŐ MOTOROS VÁSÁRLÓINKNAK IS KIVÁLÓ VÁLASZTÁS LEHET!