Az nagyításhoz kattintson a képre!

LS2 VECTOR napszemüveges üvegszál bukósisak-Ajándék Pinlock!


A termék ára: 63 990 Ft

A Nemzetközileg legelismertebb Motorrad magazin tesztjén "GUT " minősítést szerzett bukósisak. 

A Tourenfahrer magazinnál  ár-érték arány győztes lett!

A VECTOR három héjméretben készül és mindössze 1200 gramm súlytól elérhető! A külső héjhoz tökéletesen illeszkedő, ütést csillapító EPS védőrétegek kapcsolódnak. A belső bélés és párnázat tökéletes komfortját a lézerrel 3D-ben kivágott, szivacsrétegek és a magas minőségű bélésanyagok használatával biztosítja a gyártó. A legfontosabb jellemző a biztonsági csomagból az egy gyors mozdulattal eltávolítható arcpárna páros, ami egy esetleges balesetnél a további nyaki sérülések kockázatát jelentősen csökkentheti, mivel ezáltal a motoros fejéről könnyedén eltávolítható lesz a sisak. 

FIGYELEM! A SISAK BELSEJE SZEMÜVEGBARÁT KIALAKÍTÁSÚ! SZEMÜVEGES VÁSÁRLÓINKNAK IS KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT TERMÉK! 

A VECTOR esetében egy nagy teherbírású üvegszálas héjat fejlesztett ki a gyár. High Performance Fiberglass Composite (HPFC) – azaz gondosan rétegelt üvegszál szövetek, melyek szerves gyantával rögzülnek egymáshoz, létrehozva így egy ultra könnyű, rendkívül erős, merev héjat, ami az esetleges ütést a szálrétegek minden irányába osztja el.

Az LS2 pinlock előkészített plexik optikailag torzításmentesek, a polikarbonát anyag egy speciális polimernek köszönhetően a fizikai behatásoknak nagymértékben ellenáll.A plexi alsó peremét középen gyengéden lenyomva a plexi lezárható. Nyitáshoz egyszerűen a plexit kell felnyitni.A plexi cseréje könnyedén, gyorsan elvégezhető, egyetlen mozdulattal oldható és visszarakható. A mechanikába épített és megjelölt alkatrész mozdításával a plexi a helyéről kipattan, majd eltávolítható. Visszaszereléshez a helyére illesztett plexit csak be kell bepattintani. Gyors, egyszerű és biztonságos megoldás. Beépített rugók a tömítéshez húzzák a plexit, így az tökéletes zárást biztosít.

FIGYELEM! A KÉSZLET EREJÉIG MOST AJÁNDÉK PINLOCK PÁRAMENTESÍTŐ BETÉT JÁR A SISAKHOZ!