Az nagyításhoz kattintson a képre!

MARUSHIN 999 BUKÓSISAK TARTÓSTESZT


A termék ára: 0 Ft

Kollégánk már több mint két éve használja a Japán Marushin gyártó Karbon – üvegszál sisakját a 999-et-így mondhatjuk teljes joggal hogy tartóstesztet végeztünk a sisakon.

Különlegesen könnyed sisak , párját ritkító 1100grammos súlyával így  még a hosszú túrákon viselve is maximális komfortérzetet biztosít.

A tesztgyőztes sisak amely olyan nagynevű gyártókat utasított maga mögé mint a Nolan , a Caberg illetve az AGV. Maximális 5 csillagos nemzetközi törésteszt eredménnyel rendelkezik. A MARUSHIN balesetvédelmi szabadalma az M. A.R. O. Technológia amit azóta a Schubert is alkalmaz.

Mindezen tulajdonságok összessége miatt szavazott bizalmat a sisaknak a kolléga. Beszédes lehet talán hogy üzletünk dolgozói számára lehetőség van bármilyen sisakot választani, illetve napközben sok terméket fel tudunk próbálni, de mégis a MARUSHIN 999-re esett a választás.

A hosszú utak megfigyelése hogy a sisak semmiféle terhet nem ró a nyakcsigolyára és a nyaki izmokra. 17 óra motorozás után is kényelmes sisakról beszélünk. Sötétített  plexivel a tűző nap sugarainak is ellenáll. Ahogyan az a fotókon is látszik , csak egészen sötétben , jóval naplemente után kell a plexit esetleg víztisztára lecserélni. Az üzletünkben beszerezhető áttetsző szemüveggel spórolta meg a kolléga a plexi cseréjét.

A sisak párásodása nem jellemző, csak egészen szélsőséges időjárásban,  10-20Km/h sebesség mellett  kellett a plexin egy kicsi rést nyitnia. Nagyobb tempónál pedig egyáltalán nem jellemző a plexi párásodása.

A sisak ügyfeleink visszajelzése és a teszt eredmények  alapján kifejezetten csendes. A teljes bélése kivehető és mosható antibakteriális bélés.

Csakúgy mint ügyfeleink,  a kolléga is maximálisan elégedett a Marushin 999-el! Nem hiába, hiszen a sisak a 2-300 ezer Ft-os árkategóriában talál csak vetélytársakat !

Ismét egy olyan termék amit személyes meggyőződéssel tudunk átadni ügyfeleink részére mert:

-Minőségi Japán gyártó

-Csendes

-Maximális törésteszt eredményt ért el

- A súlyát még az átlag Karbon sisakok sem tudják megközelíteni. (* Egy átlagos karbon bukósisak       1200-1300 gramm)  

-Teszt és ár-érték arány győztes!

A MARUSHIN  999-ről oldalunkon olvashatsz technikai információkat:

http://darazsgarazs.hu/tk/6/zart-bukosisakok

Tartósteszt eredmény: 

Nem csak a kezdetekben, hanem azóta is tökéletesen teljesít a Marushin 999.

Normál használat mellett, számottevő kopásról nem beszélhetünk ami a belsőrészt illeti.

Megfelelően használt sisakról van szó így a külső felületen is újszerű állapotot mutat. Nem tervezem a cseréjét, még 2-3 évig biztosan ebben a páratlan kényelmű sisakban fogok motorozni!