Az nagyításhoz kattintson a képre!

Modeka Flagstaff evo szett vásárlói vélemény


A termék ára: 0 Ft

Sziasztok!

Amikor legutóbb az üzletben voltam, beszéltük hogy megírom a tapasztalataimat a tavaly áprilisban nálatok vásárolt Flagstaff Evo szettről.

Futár és túramotoros is vagyok így olyan ruhát kerestem ami árban elfogadható de bírja azt a fajta mindenes használatot amit egy futárnál kap a motoros ruha. Nem sok alkalmas rá hogy szinte egyetlenként minden évszakban elégedetten használja az ember.

A Futár ugyebár megy mindig, ott nincs mese, menni kell.

Szabadidőmben is motorozom, olyankor nem a városban, hanem túrákon kellett bizonyítson a kabát és a nadrág. Ahogyan a boltban is elmeséltem, tökéletesen elégedett vagyok a ruhával, mert csak a nagyon meleg nyári napokon nem ezt használom a városban. A városban motorozni kánikulában amúgy is hálós kabátban kell. Túratempóban a sok szellőzőt kinyitva akár még 30 fokban is tökéletesen teljesít.  A kánikulában már kicsit sok, minden más körülményben viszont páratlan. Amikor mindkét bélés benne van, még sosem fáztam télen sem, mert úgy nagyon meleg. Az esőzáró membrán is jól teljesít, mert nem csak az esőt, de ahogy mondtátok a szelet is kizárja, így általában csak egy pulcsival elég használni a szettet . Elég sokáig elvoltam ősszel a termobélés nélkül is. Azt már csak tényleg a tél közeledtével kellett elővenni. Amikor jó az idő a sok nyitható szellőzőnek köszönhetően az egész kabátot átjárja a menetszél. Reggelente még zárva vannak a szellőzők, utána ahogy melegszik az idő egymás után nyitom ki őket. Tetszik hogy nem csak 1-2 helyen tudok nyitni, hanem a 12 szellőző teljes légmozgást ad a kabátban.  Nem csak a hétvégi túrákon, hanem még városi használatban lámpától lámpáig is jól működik a szellőzés. A hétköznapokban egy futár scarabeo-n használom, de a hétvégéken az FZ6N Yamahámon is nagyon jó szolgálatot tesz. A ruha még ilyen intenzív használat mellett is csak minimálisan használódott, nem is nagyon venni észre a használat nyomait ha kimosom.  A hátsó nagy zsebbe szoktam beletenni a melegebb napokon az eső és szélzáró betétet, mert a külső réteg magában is átszellőzik nem csak a szellőzőkön keresztűl, így ha esetleg késő este érek haza, vagy hajnalban indulok, bele tudom cipzározni . Így nem kell állandóan a kabátban legyen amikor jó az idő, de mégis mindig velem van.

Kb. 20.000km használat után kijelenthetem hogy elégedett vagyok a Flagstaff szettel, szerintem még pár évig kitart.

Tényleg négy évszakos ruházat amit mindenkinek ajánlok, mert az árát is megéri.

Az ügyfél által viselt Flagstaff Evo kabát és nadrág elérhető a linkekre kattintva: 

Kabát: https://darazsgarazs.hu/termek/modeka-flagstaff-harom-retegu-vizallo-motoroskabat.392.html

Nadrág: https://darazsgarazs.hu/termek/modeka-flagstaff-evo-motoros-nadrag.454.html