Az nagyításhoz kattintson a képre!

Modeka Hydros vízálló motoros csizma


A termék ára: 56 990 Ft

Unisex kialakítású, Sympatex dinamikus membrántechnológiát használó prémium minőségű túramotoros csizma 

A Sympatex membrán kimagasló tudását lentebb részletezzük! 

Magas minőségű bőr külső rész, speciális bevonattal.

A Saroknál és a sípcsontrészen megerősítve.

A bokarészen protektoros védelem.

A Váltónál a csiza felső része megerősített. 

Felvételnél a csizma eleje és a hátsó része is lenyitható köszönhetően a külső és belső részen is elhelyezett cipzárnak. Így a csizmába való belépés sokkal kényelmesebb és egyszerűbb.  

Több ponton a biztonságot fokozó fényvisszaverő betétek.

Merevített benzin és olajálló talprész.

Kényelmes belsőrész

Elérhető méretek: 40-47 

Sympatex membrán®:
Könnyű, ultravékony, tömör poliészter membrán, ami teljesen víz- és szélálló, valamint maximálisan lélegző. Ez a láthatatlan réteg a bélés és külső réteg között egy falat jelent a nedvességnek de a fizikának és a kémiának köszönhetően az mégis kiengedi a párát, így a tested teljes felületén lélegezhet.

A teljes egészében újrahasznosítható, környezetbarát technológiával készülő Sympatex membránnal ellátott ruházat száz százalékig vízálló, szélálló és lélegző. A nagyon vékony, elasztikus, rendkívül strapabíró Sympatex a legtöbb membrántechnológiával ellentétben nem porózus membrán, azaz nem csak fizikai, hanem kémiai elven is működik. A membrán vízszívó része felveszi a nedvességet a test felől, átvezeti magán, és a külső felszínén engedi elpárologni. Ilyenkor a molekuláris páraszemcséket hidrofil molekuláris láncok szállítják kifelé. A membrán molekuláris struktúrája nedvesség hatására megduzzad, egyszersmind helyet biztosít a vízgőz gyors áthaladásához és elpárolgásához. Ez a hatás a hőmérséklet-különbség és a termelődött pára mennyiségével arányosan fokozódik.

A dinamikus mikroklíma-szabályozásnak köszönhetően minél többet izzad a felhasználó, a Sympatex membrán annál több nedvességet vezet át magán kifelé. A DIN EN ISO 9237 tanúsítvány szerint a membrán teljesen szélálló, egyáltalán nem jut át rajta levegő (azaz 0 liter/m²), ezáltal a szél nem mozgatja el a testet körülvevő melegebb légréteget. Az anyag a vízállóság terén is kimagasló tulajdonságokkal rendelkezik. Az EN 343 szabvány értelmében egy membrán akkor tekinthető vízhatlannak, ha ellenáll egy 1300 mm magas vízoszlop nyomásának. Az ISO 811 tanúsítvány szerint a Sympatex membrán messze felülmúlja ezt a követelményt, hiszen több mint 45 000 mm magas vízoszlop nyomásának is képes ellenállni!

A termék használatához ajánljuk a MODEKA Méhviaszos bőr ápoló termékét! A speciális készítmény használatával a motoros termékek megvédhetőek az idő előtti elhasználódástól, eső utáni száradásnál a kirepedezéstől!

A Modeka méhviaszos termék elérhető az alábbi linkre kattintva :http://darazsgarazs.hu/termek/modeka-borapolo-50ml-motoros-ruhazat-apolas-bortisztitas-borruha.378.html

További terméktulajdonságokért látogasd meg az anyaglexikon menüpontunkat!