Az nagyításhoz kattintson a képre!

MODEKA JESPER KABÁT TESZT


A termék ára: 0 Ft

A JESPER  kabátra kollégánk már a megjelenésekor felfigyelt .

A Jesper a mostanában divatos cafe racer, illetve scrambler irányzat, illetve a városi megjelenés kedvelőinek is  az ínyére lesz, csakúgy mint azoknak akik szeretik a klasszikus stílusú motorokat. A kabát például a  Modeka kevláros farmerjával és a Modeka Lane bőrcipővel párosítva , nagyon vagány együttes. Szinte mindenki kimondja amit mi magunk is gondoltunk a termékről: „Ezt még utcára is felvenném!”

Legyen szó akár a munkába járásról, akár hosszabb motoros túráról, a Modeka Jesper stílusos választás. Értékesítő kollégánk ebben a kabátban vágott neki az Alpok hágóinak és nagyon jó benyomást tett rá a dzseki.

„A Modeka Jesper kabát belső thermo bélését csak valóban a nagy hidegben , az Alpok tetején kellett becipzárazni.  Napsütésben a  rendkívül erős külső anyag ellenére a kabát nagyon jól szellőzik, nem fülled be a viselője. Minden eddigi motoros dzsekimet felülmúlta a kényelme. Sok más vevő mellett  két barátomnak  is adtam el ebből a termékből, azóta mindkettejüktől elégedett visszajelzéseket kaptam. Mindenkinek szívesen mutatom meg a kabátot és meg szoktam jegyezni hogy én magam is ilyet használok. A kabátban lévő  HITEX  membrán a szitáló esőben tökéletesen teljesített, nem ázott el a civil ruhám. „ 

A JESPER kabátról az oldalunkon az alábbi linkre kattintva olvashatsz:

http://darazsgarazs.hu/termek/modeka-jesper-motoros-kabat.595.html