Az nagyításhoz kattintson a képre!

MODEKA LANE ÉS BLACK CITY RIDER CIPŐK - Tartósteszt


A termék ára: 0 Ft

MODEKA LANE és BLACK CITY RIDER motoros cipő teszt

Üzletünk munkatársai a MODEKA LANE illetve a MODEKA BLACK CITY RIDER motoros cipőket választották saját használatra!

Mindkét termék tesztgyőztes és nemzetközi magazinok által is ajánlott ! 

A MODEKA LANE bőr motoros cipő a városias megjelenést támogatja. Akár egy motoros farmerrel kombinálva, a motorról leszállva a belváros forgatagában sem tűnik fel senkinek hogy motorkerékpárral érkeztünk a helyszínre . Csak a váltónál az erősítés, az ami avatott szemnek elárulja hogy motoros cipő van a lábunkon. Nagyon kényelmes viselet! A nemzetközi MOTORRAD magazin és a TOURENFAHRER magazin is ajánlott termékként mutatja be! 

Tartósteszt eredmény: 

Kollégánk két éve használja a Modeka Lane motoros cipőt. Nem csak motorozás közben, hanem amikor a munkába is motorral érkezik, napközben az üzletben is sokszor ebben láthatjátok. Rendkívül kényelmes cipő , a hétköznapokban is könnyed viselet.

A felületén a bőr színe egy árnyalatnyit talán fakult, de ez csak kedvez a mostanában divatos "vintage" megjelenésnek. Szerintünk így bejáratva sokkal jobban néz ki a Lane! Aki a divatos és kényelmes megjelenést keresi, akinek számít egy terméknél a "cool faktor" az ne habozzon megvenni! 

A MODEKA BLACK CITY RIDER szintén kiváló ajánlólevéllel lépett be üzletünk kínálatába, hiszen a nemzetközi DREAM MACHINE magazin teszt győztes termékeként került a polcainkra! A magazin az extra szellőzést és a kiváló ár-érték arányt emelte ki.

A teljes felületén szellőzést biztosító motoros cipő több ponton biztonsági megerősítéseket és protektoros védelmet kapott.

Mindkét termék jól vizsgázott hosszabb úton is és ha az eső – jégeső eleredt , esőcsizmát használva száraz maradt! Az esőcsizma a hidegebb időben a szélvédelme miatt még a lábfej  átfázását is megakadályozta .

Nem kell tehát a megjelenés miatt többé feláldozni a praktikumot és fordítva!

Tartósteszt eredmény: 

A hosszú használati idő után mi jut eszembe először a Black City Rider-ről? Talán a legelső az a pillanat amikor a horvátországi sziklás részeken a perzselő, kánikulai napsütésben a cipő olyan szellőzést biztosított mintha ventillátor fújná a lábfejemet. A következő megállásnál meg is néztem hogy a talpán is vannak e szellőzők? :) A City Rider-em az eltelt idő után talán mondhatom ugyanúgy néz ki mint új korában! Ez nagyban köszönhető annak is, hogy a Modeka méhviaszos ápolójával rendszeresen átkenem a felületét. Kényelmes és valóban kiváló szellőzést biztosító termék! 

Mindkét cipő eredeti bőr és protektoros megerősítést tartalmaz

A MODEKA LANE  és a BLACK CITY RIDER termékek minden körülménynek meg tudnak felelni.

A két cipőről az alábbi linkeken olvashat:

MODEKA LANE: http://darazsgarazs.hu/termek/modeka-lane-motoros-cipo.455.html

MODEKA BLACK CITY RIDER: http://darazsgarazs.hu/termek/city-rider-motoros-cipo-szellozo-motoros-cipo-nyari.379.html