Az nagyításhoz kattintson a képre!

Modeka Panamericana vásárlói teszt-vélemény


A termék ára: 0 Ft

Az elégedett ügyfél a legjobb reklám:

" Sziasztok!
Ahogyan ígértem, írok egy rövid beszámolót a ruháról, hogyan teljesített a túra alatt. A túra nem a legjobb szó, inkább hívnám esőfutamnak:)
Sor került a Panamericana szett tesztre egy 4 napos Transzfogaras, Transzalpina túra keretében. Az időjárást megnézve látszott, hogy az eső bélés fontos szerepet fog kapni, ezért már úgy indultam hétfő reggel, hogy be is tettem a kabátba és a nadrágba. Azért esett a választásom erre a ruhára, mert nem szeretem a különálló esőruhát. Olyan, mint a fóliasátor:) Ahogy a többieket elnéztem, végére megutálták ők is a napi 3-4 le- és felvételt. 
Az első kiadós esőhöz nem kellett sokat menni, Gyál magasságában leszakadt az ég. Ez az állapot jellemezte a túra teljes időtartamát a hazaútig. Azon az egy napon nem esett. A 4 nap alatt megtett táv 1770km volt, ebből kb. 1000km esőben kisebb megszakításokkal.
A ruha nekem nagyon kényelmes, a sok állítási lehetőséggel jól testre szabható. Mivel izzadós típus vagyok jól jött a sok szellőző rajta, amit végig nyitva is hagytam. Még az esőben sem csuktam be, mert az esőbélésnek köszönhetően közel állandó hőmérséklet volt a kabát alatt. A motoros ruha alatt egy HH comfort dry aláöltözőt hordtam, hogy jobban elvezesse az izzadságot. A ruha egész túra alatt nem ázott át, amit nagyra értékeltem. Mivel éjjel is sokszor esett, annyira párás volt a levegő, hogy a ruházat nem tudott rendesen megszáradni. A membránt este kivettem, hogy könnyebben szellőzzön át a külső réteg, de tökéletesen száraz csak a haza vezető napsütéses úton lett. Viszont a membrán gyorsan megszáradt, így nem nedves ruhába kellett másnap belebújni.
A túra nagy részében 9-25 fok volt, amihez az esőbélés számomra elegendő volt. A hegytetőn sem fáztam a ruhában, olyan hőmérséklet uralkodott bent, mint 20 fok környékén. A haza úton vettem ki csak a membránt a határhoz közel, mert már 30 fok fölé emelkedett a hőmérséklet és látszott, hogy nem lesz eső. Kivett béléssel a szellőzés is jobban érezhető lett. A városi araszolásokban volt csak melegem a kabátban.
Bátran ajánlom a ruhát azoknak, akik nem szeretnek bíbelődni az esőruhával, hanem csak motorozni még esőben is. Természetesen 30 fok fölött már meleg lesz, de ott már minden meleg szerintem:)

Üdv,
Feri "

Ügyfelünk BMW 1200RT motorkerékpáron használta a szettet.

A Modeka Panamericana termékeket ide kattintva tudod megtekinteni oldalunkon: http://darazsgarazs.hu/search_in?search_for=panamericana