Az nagyításhoz kattintson a képre!

MODEKA TACOMA KABÁT ÉS NADRÁG Tartósteszt!A MODEKA TACOMA kabát és nadrág és kesztyű alkotta szettről is elmondjuk el a személyes benyomásunkat. Négyszeres tesztgyőztes termékekről beszélünk!

Törekszünk rá hogy üzletünkben olyan termékek legyenek megvásárolhatóak amelyek alkalmasak arra hogy a vásárló azokat elégedettséggel használja! Ezért időről időre fontosnak érezzük hogy a termékek tudását és tulajdonságait mi magunk is leteszteljük. Nem akarunk száraz és semmitmondó katalógus adatokat szajkózni az eladások során, hanem személyes benyomásokra és tapasztalatokra építünk! Mi magunk , visszajáró kedves ügyfeleink és barátaink visszajelzéseire odafigyelve , nagy gondossággal tervezzük meg hogy milyen termékeket értékesítsünk! A pünkösdi hétvége nagyszerű alkalomnak ígérkezett arra hogy újabb termékeket próbáljunk ki  „éles bevetés” közben!

Üzletünk kínálatának egyik zászlóshajója a páratlan kényelmű TACOMA termékcsalád.

Több nemzetközi magazin tesztjén taroltak, de ami ennél is fontosabb számunkra ,az a vásárlóink véleménye illetve a személyes tapasztalat!

Három rétegű kiképzés hivatott biztosítani hogy minden időjárási körülményben tökéletesen teljesítsen a TACOMA ruházat. A külső rész szellőzik, átengedi a menetszelet. Nem csak a nyitható részeken,hanem a kabát egész felületén érezni a szellőzést. A külső rész alatt egy kivehető eső és szélzáró membrán , az alatt pedig egy thermo betét található. Mindkét belső réteg kivehető természetesen.

Voltak már kedvező vásárlói visszajelzéseink , de mi is érezni akartuk azt amiről az ügyfelek levelei szóltak:

-„ A kényelem szuper, nem nyom, nem szorít, könnyű benne a mozgás is. Ilyen komfortban nem tudom mikor motoroztam utoljára. Ha valaki igazi túraruha megvásárlásán gondolkozik annak nyugodt szívvel ajánlom, hogy próbálja ki ezt a szettet mielőtt dönt.”

-„ volt alkalmam összehasonlítani a …….. (*Nem tartottuk volna korrektnek ha megjelenítjük a konkurens nagynevű gyártó nevét)  nyári dzsekimmel a mostani 25 fok körüli hőmérsékleten a ti dzsekiteket. Azt kell mondjam, hogy komfortosabban éreztem magam a Modekában, mint a ……..-ben . Lehet ehhez az is hozzájárul, hogy a ………. dzsekim fekete, Míg a Modeka világos.”

A túra elején kellemes időnk volt, szép napos idő 26-28 celsius , kora délután harminc fölé is kúszott a napsütéses részeken a hőmérő. A TACOMA kabát és nadrág nagyon kellemes, komfortos viselet volt. Nem fülledt bele a kollégánk. Amikor az Osztrák határt jócskán elhagytuk és este felé járt már az idő,csak  ekkor helyezte bele vissza a kolléga a belső részt.

A képeken látható hogy még a hófal sem állhatta útját ennek a nagyszerű szettnek és az esőben is tökéletesen teljesített, csakúgy mint a túra napsütötte részein! :))

Tartósteszt eredmény: 

A termék első hesználatba vétele óta eltelt lassan két év! A szettet kollégánk ha nem is napi szinten, (hiszen a boltban is dolgoznuk kell, sajnos nem tudunk egész nap a motorjaink nyergében ülni mi sem) de rendszeresen használja és továbbra is maximálisan elégedett! Fontosnak tartjuk elmesélni, hogy a világos részek nem koszolódnak annyira mint vártuk és a két év használat után is örzi állagát minden pontján. Nincs elengedett varrás, nincs tönkrement patent, csak az a páratlan kényelem amit  kb. húsz elfogyasztott más ruházat egyikében sem tapasztalunk! Két év után is ugyanaz az érzet. Maximálisan elégedett leszel te is, ha a Tacomát választod üzletünk kínálatából. Egy közelmúltban rendezett BMW-s vezetéstechnikai képzésen 10 emberből 3 Tacoma szettet viselt...Beszédes ugye?

Ha nem hiszed, gyere el, próbáld fel! Már az első pillanatban érezni fogod! Várunk!

A Tacoma kabátról és nadrágról az alábbi linkeken olvashatsz technikai információt és bemutató videót is megtekinthetsz: 

Kabát fekete:http://darazsgarazs.hu/termek/modeka-tacoma-tobbszoros-tesztgyoztes-kabat-videoval.592.html

Kabát világos :http://darazsgarazs.hu/termek/modeka-tacoma-tesztgyoztes-motoros-kabat.554.html

Nadrág fekete: http://darazsgarazs.hu/termek/modeka-tacoma-tobbszoros-tesztgyoztes-nadrag-videoval.602.html

Nadrág világos: http://darazsgarazs.hu/termek/modeka-tacoma-tesztgyoztes-motoros-nadrag.483.html