Az nagyításhoz kattintson a képre!

NYEREGTÁSKA, HENGERTÁSKA ÉS COMBTÁSKA TESZT


A termék ára: 0 Ft

Motoros termékek amelyek extrém körülmények között 0 fokban is és +30 fokban is tökéletesen megállják a helyüket!

Tesztsorozatunk keretében a tároláshoz használt táskákat is kipróbáltuk.

Törekszünk rá hogy üzletünkben olyan termékek legyenek megvásárolhatóak amelyek alkalmasak arra hogy a vásárló azokat elégedettséggel használja! Ezért időről időre fontosnak érezzük hogy a termékek tudását és tulajdonságait mi magunk is leteszteljük. Nem akarunk száraz és semmitmondó katalógus adatokat szajkózni az eladások során, hanem személyes benyomásokra és tapasztalatokra építünk! Mi magunk , visszajáró kedves ügyfeleink és barátaink visszajelzéseire odafigyelve , nagy gondossággal tervezzük meg hogy milyen termékeket értékesítsünk! A pünkösdi hétvége nagyszerű alkalomnak ígérkezett arra hogy újabb termékeket próbáljunk ki  „éles bevetés” közben!

Minden hosszabb motoros túra alap kérdése a csomagok elhelyezése.

Egyik kollégánk a MODEKA REGULAR nyeregtáskát, míg másik munkatársunk a 30 literes MODEKA ROAD BAG táskát választotta csomagjai elhelyezésére.  A termékekről az alábbi linken olvashatsz:

http://darazsgarazs.hu/termek/modeka-regular-vizallo-motoros-nyeregtaska.398.html

http://darazsgarazs.hu/termek/modeka-road-bag-30-liter.549.html

3 napos út során egy – egy személy részére mindkét termék úgy éreztük túlkínálatot biztosít a pakoláshoz. Ami az esővédelmet illeti a csomagok teljesen szárazak maradtak . Ez a Road Bag esetében egyáltalán nem meglepő, mert szerintünk bármilyen esőnek ellenáll . A REGULAR nyeregtáska tartozéka az esővédő , ami szintén megvédte a csomagokat az út során. A termékek rögzíthetősége minden esetben példás volt. A regular nyeregtáska még konzol nélkül sem mozgott menet közben. A ROAD BAG táska  a Vespa elején fixen volt rögzíthető és egyetlen csomagrögzítő hálóval is elmozdulás nélkül lehetett felfogatni. A szükséges kiegészítőkhöz az út során (esőruházat stb.) egyszerű volt hozzáférni.

A kisebb dolgokat , kulcsok,okmányok, készpénz a MODEKA combtákába helyeztük. Ebben is esővédő betét védte a benne rejlő dolgokat! Könnyen kezelhető , kényelmes viselet!

Itt lehet róla olvasni:

http://darazsgarazs.hu/termek/modeka-motoros-combtaska.459.html

Mindhárom  termék nagyon jól teljesített, meggyőződéssel tudjuk majd ajánlani a termékeket.