Az nagyításhoz kattintson a képre!

Riasztós tárcsafékzár teszt


A termék ára: 0 Ft

Az üzletünk által kínált riasztós tárcsafékzárat rajtunk kívül több barátunk – ismerősünk használja nagy megelégedéssel ! Ez a teszt tehát nem csak a saját , de az általunk ismert további felhasználók egybehangzó véleményét summázza.

A riasztós tárcsafékzár kiváló megoldás ha valaki nem szeretné megbontani  motorjának az elektromos rendszerét, illetve ha nem szeretné kockázatni azt hogy a hosszabb ideig indítás nélkül álló motor akkumulátorát a riasztó lemerítse. 

Gyors és kompakt megoldás. Megbízhatóan üzemel és a motor legkisebb mozgatására jelez.

Az üzletünkben beszerezhető terméknek van egy olyan tulajdonsága ami a többi riasztós tárcsafékzár közül is kiemeli! A hangszórója befelé , a féktárcsa irányába áll. Ez a látszólag jelentéktelen dolog  azonban egy jól átgondolt védelmi kialakítás. A tolvaj számára nem azonnal látható, tehát nem  egyértelmű hogy riasztóval felszerelt tárcsafékzár van a motoron, így annak megszólalása a meglepetés erejével hat. Az ilyen meglepetés már önmagában sokszor gátat vet egy esetleges elkövetési szándéknak. A hagyományos külső hangszórós tárcsazárakra ha rákészül a tolvaj, azokat különböző segédeszközök segítségével esetleg el tudja hallgattatni. Az üzletünkben megvásárolható termék hangszórója azáltal hogy befelé néz, nem hozzáférhető, így a tolvaj nem tudja azt kiiktatni, elnémítani! Csak több szezon után kell elemet cserélni benne egy átlagos felhasználónak, addig marad a kényelmes és biztonságos használat. Csak felhelyezed a féktárcsára a motoron és máris élvezed a riasztós védelem minden előnyét!

 A tárcsafékzár részletes leírását ide kattintva olvashatod: http://darazsgarazs.hu/termek/riasztos-tarcsafekzar.101.html