Az nagyításhoz kattintson a képre!

Alexius kevláros farmer-Általunk is tesztelt termék!


A termék ára: 45 990 Ft

Amennyiben kényelmes és a mai kor divatjának megfelelő kevláros motoros farmert keresel, a Modeka Alexius kiváló választás! Rugalmas anyagának köszönhetően mindenhol tökéletesen illeszkedik, sehol nem áll el és még hosszabb távú kirándulások alkalmával is kimagasló kényelemben tudsz utazni benne. A motorról leszállva, akár egy nagyobb városi séta is belefér majd, hiszen sehol nem nyom, sehol nem szorít! A magas fokú kényelem mellett, nem kell lemondanod a biztonságról sem! 

Kevlár erősített motoros farmer CE minősített térd protektorokkal. A térdprotektor helyzete állítható, így beállítást követően, mindenkinek tökéletes helyre kerül a térprotektor
100% DuPont ™ KEVLAR® a csípő-, fenék- és térd részen. A kevlár erősítés nagy sebességű csúszásnak is tovább áll ellen , mint a hagyományos farmer anyag! 
SAS-TEC SC1/CP2 csípővédőnek kialakított hely.

A nadrág ellasztikus anyagú, így az átlagos motoros farmerekhez képest sokkal kényelmesebb viselet! Tökéletesen illeszkedik mindenhol. A mai divatnak megfelelő szabású! 

A csípő protektor megvásárolható üzletünkben :

 https://darazsgarazs.hu/termek/mellkas-protektor.552.html

4 külső zsebbel
32 -es hosszúság

Elérhető méretek: 28-40-ig

További terméktulajdonságokért látogasd meg az anyaglexikon menüpontunkat !

Figyelem! Üzletünk munkatársai is használják a terméket! 

A saját tesztelésű termékek menüpontban olvashatod el személyes véleményüket! 

Kattints ide: http://darazsgarazs.hu/tk/42/sajat-tesztelesu-termekek

Tekintsd meg extrém csúszásos balesetet szimuláló videónkat, melyben a Modeka Alexius tökéletesen vizsgázott: 

A termék ebben a durva tesztvideóban is tökéletesen teljesített! Megvédte kollégánkat. A különösen rücskös aszfalt szinte tépte az anyagot, de jól látható hogy a Modeka Alexius kevláros farmer bírta a próbát és ahogyan az a teszt utáni képen is látszik, a belső kevlár réteg is sértetlen! A teszt utáni képek a termékfotók között tekinthetőek meg.