Hírek és újdonságok

MODEKA

2016-11-22 16:33:36

Miért jó neked ha nálunk vásárolsz?

Mert a mi üzletünkben olyan termékeket tudsz megvenni, amiről mi, akik átadjuk neked, nem csak a katalógusadatokat tudjuk.

Mi magunk is viseljük és teszteljük a termékeinket többféle motoron motorozva, így minden kérdésedre fogunk tudni válaszolni azonnal, hogy hogyan fogod érezni magad abban a termékben 10,20 vagy akár 30 Celsius fokban.

Aki nem használja azokat a termékeket amiket árul, sosem fog tudni olyan információkat átadni, mint mi, akik folyamatosan teszteljük az általuk kínált, nemzetközi teszteken is kiválóan szereplő termékeket.

Mi abban vagyunk érdekeltek hogy ne csak eladjunk neked „valamit”, hanem az általad megjelölt ársávon belül a legjobbat adjuk át. Ha valamelyik általunk kipróbált termék rosszul szerepel a tesztünkben, egyszerűen kivesszük a kínálatunkból, nem adjuk el neked.

Miért? Mert ha jól érzed magad a termékben amit nálunk vásárolsz, máskor is minket választasz. Mi pedig nem csak neked akarunk eladni, hanem akikkel motorozol azoknak is.

Nem csak ma akarunk eladni, hanem holnap is, jövőre is és azután is. Ezért választunk a kínálatunkba olyan motoros termékeket amelyek a vezető európai magazinoknál tesztet nyertek.

De! Nem elégszünk meg a magazinok tesztjeivel! Mi magunk is kipróbáljuk a nálunk kapható termékeket és honlapunkon időről-időre frissítjük a saját tesztelésű termékek menüpontot.

Például az ötszörös nemzetközi tesztgyőztes kabátot- nadrágot elvittük egy magasnyomású mosóba „esőtesztre” és ezt videón be is mutatják a honlapjukon? Mi így tesztelünk, ezért mi tudjuk mit adunk át neked !

Ha elmondod üzletünkben hogy mire szeretnéd használni azt amit meg akarsz vásárolni, kollégáink több évtizedes tapasztalattal segítik a választásod!