Nem található termék a kiválasztott kategóriában!

Tisztelt Vásárlónk! 

A megvásárolt termékekre, a vásárlás napjától, a hatályos jogszabályok szerint eljárva úgynevezett "sávos garanciát" alkalmazunk. 

Ennek jelentése szerint:

-10.000Ft -tól 100.000Ft ig terjedő vételár esetén 1 év (Cégek, közületek , vagy más, nem hobby jellegű használat esetén 6hónap) 

-100.000Ft-tól 250.000Ft ig terjedő vételár esetén 2 év (Cégek, közületek , vagy más, nem hobby jellegű használat esetén 12hónap) 

-250.000Ft vételár felett 3Év  (Cégek, közületek , vagy más, nem hobby jellegű használat esetén 18hónap) 

A garanciális időszak a vásárlás napjától kezdődik. Gondosan őrízze meg a vásárláskor kapott nyugtát, ez a vásárlás igazolásához szükséges. 

A garanciális ügyintézés feltétele a vásárlást igazoló nyugta bemutatása. A termék javítása , vagy cseréje esetén a garanciális időszak nem kezdődik elölről. 

A garancia anyag-vagy gyártási hibára vonatkozik.  A garancia nem terjed ki a termék normális elhasználódásból adódó kopására. 

A garancia megszűnik ha a termék megsérűl vagy nem rendeltetésszerűen lett használva.

Szintén a garancia megszűnését vonja maga után a megfelelő ápolás-karbantartás elmulasztása. Ilyen például , ha a termék tisztítása , nem a gyártói piktogramokkal jelzett módon történik, vagy nem megfelelő tisztító-mosószer alkalmazásával.