Az nagyításhoz kattintson a képre!

Forcefield AR térdvédő LEVEL 2-Általunk is tesztelt termék!


Termék eredeti ára: 42 000 Ft
A termék kedvezményes ára: 39 990 Ft

FORCEFIELD AR Külső térdvédő 

Széles felhasználási lehetőségekkel rendelkező motoros térdvédő.

Használható külső térdvédőként, de akár közvetlenül a bőrön viselve is.

A termék a biztonság érdekében a megfelelő helyeken kopásálló anyagból készült, a többi részen pedig a kényelem és az illeszkedés végett elasztikus. Az innovatív átlapoló pántrendszer és a szilikonos belső pánt a terméket minden körülmények között a helyén tartja.

Az energiaelnyelésről az Isolator névre hallgató, legkorszerűbb protektorunk gondoskodik. Ez a kivehető, formázott protektor könnyű, kényelmes, jól szellőzik, flexibilis, a térd mozgását nem akadályozza. A termék kialakítása lehetővé teszi a térdhajlat teljes szellőzését, de a felhasznált anyagok is légáteresztők.

Biztonság: 

Mindössze 10,6 kN átlagos áthatoló erő 50J ütközési energiából az L2 változatnál, normál körülmények (23 °C) esetén. (A végtagprotektorokra vonatkozó 1621-1:2012 Level 2 szabvány esetén az átlagos áthatoló erő nem lehet magasabb 20kN-nál, 50J ütközési energiából.) Legfőbb versenytársaink 13-15kN közötti értékeket tudnak felmutatni!
A termék a jelenlegi legmagasabb Level 2 szabványt mind a 4 vizsgált körülmény esetén (23 fok, 40 fok, -10fok és nedves körülmények) teljesíti
Isolator L2 új fejlesztésű energiaelnyelő anyag
Az esetleges behatást követően – ellentétben a legtöbb protektorral – tovább használható, energiaelnyelő képessége nem csökken
A keményprotektorokkal ellentétben az energiaelnyelés mértéke a teljes védett felületen közel azonos
A sérülésnek leginkább kitett helyeken (térd és a térd külső oldala) anyagában kopásálló, de mégis légáteresztő szövetet használtunk a biztonságért és a kényelemért.
A kopásnak nem kitett helyeken elasztikus neoprén anyag használata a pontos illeszkedésért.
Egyszerűen, gyorsan fel és levehető
Tépőzárral és átlapoló elasztikus húzópánttal biztosítja, hogy a termék semmilyen körülmények között ne mozduljon el a helyéről
A húzópánt belső oldala szilikon borítású, a tapadás fokozása végett, a vége pedig kesztyűben is könnyen megfogható, csúszásmentes gumi.
A termékben nem található műanyag/fém rész, ami egy balesetnél a felhasználót megsebesíthetné, vagy használat során a motort összekarcolhatná.
Dupla kopásálló párnázat a külső oldalon az oldalirányú, kisebb behatások tompítására és egy darab puha párnázat a belső oldalon.
 KÉNYELEM:
Az AR térdvédő az egyik legkényelmesebb végtag protektor, hiszen minél vékonyabb egy protektor, jellemzően annál könnyebb és annál jobban tudja követni viselőjének mozgását: a Forcefield AR külső térdprotektorban lévő Isolator Level 2 protektor vastagsága a legvastagabb ponton mindössze 12mm. 
A térdhajlat szabadon van, nem fog beizzadni.
Az energiaelnyelő anyag néhány perc használat után a testről távozó hő hatására felveszi annak formáját, teljesen lággyá válik, így valódi 3 dimenziós mozgást tesz lehetővé.
anatómiai és ergonómiai szempontok figyelembevételével tervezték, a mozgásban nem akadályoz, szinte észrevétlen viseletet biztosít
A protektoron lévő ventillációs rések kiváló szellőzést eredményeznek.
A protektor egyszerűen kivehető és egy nedves szivacs segítségével tisztán tartható.
Az anyag mosható, a protektor kivétele után.
Figyelem! A terméket kollégáink is letesztelték! 
Véleményüket ide kattintva olvashatod el a "Saját tesztelésű termékek" menüpontban: https://darazsgarazs.hu/termek/forcefield-ar-kulso-terdvedo-teszt.936.html