Az nagyításhoz kattintson a képre!

Forcefield SUB4 gerincprotektor-A legbiztonságosabb!


Termék eredeti ára: 80 000 Ft
A termék kedvezményes ára: 71 990 Ft

A világ legbiztonságosabb hátprotektora! Nem "az egyik legbiztonságosabb", hanem "a legbiztonságosabb hátprotektor!" Bizonyára Te is találkoztál már olyan semmitmondó, felelősséget nem hordozó kijelentésekkel, hogy "a világ egyik legjobb autója, mosógépe", stb. A Forcefieldnél nem szeretik a holtversenyt, az elsők szeretnek  lenni. Ezért a világ LEGBIZTONSÁGOSABB hátprotektorát kínálják Neked. Amennyiben egyetértesz azzal, hogy egy protektor biztonságát az ütközési energiaelnyelés mértéke határozza meg, akkor a SUB4 messze a világ legbiztonságosabb hátprotektora. Ezt nem csak mi állítjuk, hanem alátámasztják a német TÜV Rheinland és az angol Satra mérései is! Ugyanerre a konklúzióra jutott eddig minden hiteles hátprotektor teszt is, amelyben a SUB4 szerepelt.
BIZTONSÁG:
Mindössze 3,38kN átlagos (hátat érő) áthatoló erő 50J ütközési energiából, ennél jobb (alacsonyabb) értéket -hitelesen, laboratóriumban tesztelve - egyetlen hátprotektor sem tud produkálni!
Nitrex Evo® energiaelnyelő anyag.
Az esetleges behatást követően - ellentétben a legtöbb protektorral - tovább használható, energiaelnyelő képessége nem csökken
A keményprotektorokkal ellentétben az energiaelnyelés mértéke a teljes védett felületen közel azonos.
keményített külső réteg a hegyes tárgyak elleni áthatolás védelemért és az extra kopófelületért, farcsont védelem, a veséket melegen tartja.
KÉNYELEM:
az elasztikus váll- és oldalpántok valamint a nagy felületen rögzítő tépőzáras öv segítségével tökéletesen beállítható, a helyéről használat közben nem mozdul el.
Anatómiai és ergonómiai szempontok figyelembevételével tervezték, a mozgásban nem akadályoz, kényelmes, szinte észrevétlen viseletet biztosít.
Valódi 3 dimenziós mozgást tesz lehetővé, néhány perc használat után a testről távozó hő hatására felveszi a hát formáját.
A belső oldalon rengeteg megnövelt méretű ventillációs lyuk található.
Mosható huzat