Az nagyításhoz kattintson a képre!

Modeka Panamericana négy évszakos motoros nadrág Sympatex membránnal - Videós bemutatás


Termék eredeti ára: 120 000 Ft
A termék kedvezményes ára: 109 990 Ft

A termék a Nemzetközi Motorrad magazin 2018/17-es számában Sehr Gut minősítést szerzett és ár-érték versenyt is  nyert! A szakértők véleménye: "A Modeka Panamericana kényelme ,biztonsága és tárolásra kialakított részei példamutatóak! "  A teszt képeit mellékeltük! 

Figyelem! Kollégáink is tesztelték a Modeka Panamericana szettet. A Tesztet és a tesztről készült videót ide kattintva tekintheted meg: https://darazsgarazs.hu/termek/modeka-panamericana-szett-teszt.829.html

A Panamericana kabát és nadrág az Enduro magazin 2019-es évi első számában is sikerrel szerepelt! Ár- Érték versenyt nyert ! A magazinban a Panamericana kabát és nadrág szellőzését emelték ki és az ötletes kialakítását! 

A Motorrad TIPP 2019. januárjában szintén kimagaslóan jónak találta a Panamericana szettet! 

A Motorrad &Reisen magazin 2019 januárjában az alábbiakat közölte a tesztgyőztes termékről:" A Modeka Panamericana egy nagyon jól átgondolt, ötletes részleteket tartalmazó , egész évben használható négy évszakos motoros termék!" 

Elégedett ügyfeleink képei is megtalálhatóak a képek között, sőt! Egy népszerű Facebook túracsoportból is látni a képek között egy lementett üzenetváltást ! Érdemes elolvasni! 

Különösen kényelmes , erős szakítószilárdságú Tactel anyagból készült prémium minőségű négy évszakos motoros nadrág 

Az erősen igénybevett részeken 1000D Cordura megerősítéssel!

DuPont Kevlár hővédelem a lábszár részen.

Csúszásgátló anyag az ülő felületen.

"Air Draft " Szellőztető zsebek és nyitható Airvent szellőző cipzárak

Fényvisszaverő 3M ™ Scotchlite ™ betétekkel

Kivehető Sympatex® membrán: 100% vízálló és szélálló, lélegző, dinamikus klímamembrán .Erről a legmagasabb tudású membránról lejjebb részletesen is olvashatsz! FIGYELEM! A LEGMAGASABB TUDÁSÚ DINAMIKUS LÉLEGZŐ MEMBRÁNTECHNOLÓGIA! 
Kivehető  termikus bélés
Állítható magasságú SAS-TEC térdvédő .A jelenlegi legmagasabb LEVEL2 védelmi szintű térd védelem.

JELENLEG A LEVEL 2 A LÉTEZŐ LEGMAGASABB VÉDELMI SZABVÁNY! A MODEKA PANAMERICANA RUHÁZATBAN A LEGJOBB PROTEKTOROZÁST KAPOD! 
SAS-TEC csípővédők 
2 vízálló külső zsebbel
"Safety" biztonsági varrással készült termék

Levehető kantárral 

Elérhető színek: Fekete-szürke, Fekete- láthatósági szín

Elérhető méretek: S-5XL (Figyelem! Az 5XL méret ára az alapárnál 10%-al magasabb!) 

Hosszított lábú fazon: LM-LXL-ig 

Rövidített lábú fazon: KL-K3XL 

A termékről vásárlói vélemény olvasható ide kattintva: http://darazsgarazs.hu/termek/modeka-panamericana-vasarloi-teszt.796.html

Kabáttal összecipzárazható

A termékhez elérhető a Panamericana kabát , az alábbi linkekre kattintva: 

https://darazsgarazs.hu/termek/modeka-panamericana-negy-evszakos-motoros-kabat-sympatex-membrannal.876.html

A Panamericana termékcsalád kesztyűjét az alábbi linkre kattintva tekintheted meg: 

https://darazsgarazs.hu/termek/modeka-panamericana-motoros-kesztyu.750.html

Figyelem! Amit a Sympatex membránról tudni érdemes: 

Sympatex membrán®:
Könnyű, ultravékony, tömör poliészter membrán, ami teljesen víz- és szélálló, valamint maximálisan lélegző. Ez a láthatatlan réteg a bélés és külső réteg között egy falat jelent a nedvességnek de a fizikának és a kémiának köszönhetően az mégis kiengedi a párát, így a tested teljes felületén lélegezhet.

A teljes egészében újrahasznosítható, környezetbarát technológiával készülő Sympatex membránnal ellátott ruházat száz százalékig vízálló, szélálló és lélegző. A nagyon vékony, elasztikus, rendkívül strapabíró Sympatex a legtöbb membrántechnológiával ellentétben nem porózus membrán, azaz nem csak fizikai, hanem kémiai elven is működik. A membrán vízszívó része felveszi a nedvességet a test felől, átvezeti magán, és a külső felszínén engedi elpárologni. Ilyenkor a molekuláris páraszemcséket hidrofil molekuláris láncok szállítják kifelé. A membrán molekuláris struktúrája nedvesség hatására megduzzad, egyszersmind helyet biztosít a vízgőz gyors áthaladásához és elpárolgásához. Ez a hatás a hőmérséklet-különbség és a termelődött pára mennyiségével arányosan fokozódik.

A dinamikus mikroklíma-szabályozásnak köszönhetően minél többet izzad a felhasználó, a Sympatex membrán annál több nedvességet vezet át magán kifelé. A DIN EN ISO 9237 tanúsítvány szerint a membrán teljesen szélálló, egyáltalán nem jut át rajta levegő (azaz 0 liter/m²), ezáltal a szél nem mozgatja el a testet körülvevő melegebb légréteget. Az anyag a vízállóság terén is kimagasló tulajdonságokkal rendelkezik. Az EN 343 szabvány értelmében egy membrán akkor tekinthető vízhatlannak, ha ellenáll egy 1300 mm magas vízoszlop nyomásának. Az ISO 811 tanúsítvány szerint a Sympatex membrán messze felülmúlja ezt a követelményt, hiszen több mint 45 000 mm magas vízoszlop nyomásának is képes ellenállni. 

További terméktulajdonságokért látogasd meg az anyaglexikon menüpontunkat !