Az nagyításhoz kattintson a képre!

Modeka Panamericana Ötszörös tesztgyőztes-Sőt! Általunk is tesztelt termék!-Videóval


Termék eredeti ára: 120 000 Ft
A termék kedvezményes ára: 109 990 Ft

A termék a Nemzetközi Motorrad magazin 2018/17-es számában Sehr Gut minősítést szerzett és ár-érték versenyt is  nyert! A szakértők véleménye: "A Modeka Panamericana kényelme ,biztonsága és tárolásra kialakított részei példamutatóak! "  A teszt képeit mellékeltük! 

Figyelem! Kollégáink is tesztelték a Modeka Panamericana szettet. A Tesztet és a tesztről készült videót ide kattintva tekintheted meg: https://darazsgarazs.hu/termek/modeka-panamericana-szett-teszt.829.html

Elégedett ügyfeleink képei is megtalálhatóak a képek között, sőt! Egy népszerű Facebook túracsoportból is látni a képek között egy lementett üzenetváltást ! Érdemes elolvasni! 

A Panamericana kabát és nadrág az Enduro magazin 2019-es évi első számában is sikerrel szerepelt! Ár- Érték versenyt nyert ! A magazinban a Panamericana kabát és nadrág szellőzését emelték ki és az ötletes kialakítását! 

A Motorrad TIPP 2019. januárjában szintén kimagaslóan jónak találta a Panamericana szettet! 

A Motorrad &Reisen magazin 2019 januárjában az alábbiakat közölte a tesztgyőztes termékről:" A Modeka Panamericana egy nagyon jól átgondolt, ötletes részleteket tartalmazó , egész évben használható négy évszakos motoros termék!" 

Frankfurter Allgemeine: 

„Ennek a kalandruhának a sokoldalúságát nem lehet felülmúlni" 

Különösen kényelmes , erős szakítószilárdságú Tactel anyagból készült prémium minőségű négy évszakos motoros nadrág 

Az erősen igénybevett részeken 1000D Cordura megerősítéssel!

DuPont Kevlár hővédelem a lábszár részen.

Csúszásgátló anyag az ülő felületen.

"Air Draft " Szellőztető zsebek és nyitható Airvent szellőző cipzárak

Fényvisszaverő 3M ™ Scotchlite ™ betétekkel

Kivehető Sympatex® membrán: 100% vízálló és szélálló, lélegző, dinamikus klímamembrán .Erről a legmagasabb tudású membránról lejjebb részletesen is olvashatsz! FIGYELEM! A LEGMAGASABB TUDÁSÚ DINAMIKUS LÉLEGZŐ MEMBRÁNTECHNOLÓGIA! 
Kivehető  termikus bélés
Állítható magasságú SAS-TEC térdvédő .A jelenlegi legmagasabb LEVEL2 védelmi szintű térd védelem.

JELENLEG A LEVEL 2 A LÉTEZŐ LEGMAGASABB VÉDELMI SZABVÁNY! A MODEKA PANAMERICANA RUHÁZATBAN A LEGJOBB PROTEKTOROZÁST KAPOD! 
SAS-TEC csípővédők 
2 vízálló külső zsebbel
"Safety" biztonsági varrással készült termék

Levehető kantárral 

Elérhető színek: Fekete-szürke, vagy Fekete- láthatósági szín

Méretek: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL

(Figyelem! Az 5XL méret ára az alapárnál 10%-al magasabb!) 

Hosszított lábú fazon: LM-től,L3XL-ig 

Rövidített lábú fazon: KM-től,K5XL-ig

A termékről vásárlói vélemény olvasható ide kattintva: http://darazsgarazs.hu/termek/modeka-panamericana-vasarloi-teszt.796.html

Kabáttal összecipzárazható

A termékhez elérhető a Panamericana kabát , az alábbi linkekre kattintva: http://darazsgarazs.hu/termek/modeka-panamericana-negy-evszakos-motoros-kabat-sympatex-membrannal.735.html

A Panamericana termékcsalád kesztyűjét az alábbi linkre kattintva tekintheted meg: 

https://darazsgarazs.hu/termek/modeka-panamericana-motoros-kesztyu.750.html

Figyelem! Amit a Sympatex membránról tudni érdemes: 

Sympatex membrán®:
Könnyű, ultravékony, tömör poliészter membrán, ami teljesen víz- és szélálló, valamint maximálisan lélegző. Ez a láthatatlan réteg a bélés és külső réteg között egy falat jelent a nedvességnek de kiengedi a párát így a tested teljes felületén lélegezhet.

A dinamikus mikroklíma-szabályozásnak köszönhetően minél többet izzad a felhasználó, a Sympatex membrán annál több nedvességet vezet át magán kifelé. A DIN EN ISO 9237 tanúsítvány szerint a membrán teljesen szélálló, egyáltalán nem jut át rajta levegő (azaz 0 liter/m²), ezáltal a szél nem mozgatja el a testet körülvevő melegebb légréteget. Az anyag a vízállóság terén is kimagasló tulajdonságokkal rendelkezik. Az EN 343 szabvány értelmében egy membrán akkor tekinthető vízhatlannak, ha ellenáll egy 1300 mm magas vízoszlop nyomásának. Az ISO 811 tanúsítvány szerint a Sympatex membrán messze felülmúlja ezt a követelményt, hiszen több mint 45 000 mm magas vízoszlop nyomásának is képes ellenállni. 

További terméktulajdonságokért látogasd meg az anyaglexikon menüpontunkat !

A termék kényelmére és kiváló szellőzésére jellemző hogy egy kedves ügyfelünk Afrikában is motorozott Panamericana szettben! A képeket a termék képei között megtekintheted. 

A Panamericana szettet üzletünk munkatársai is letesztelték!A teljes teszt elolvasható a "Saját tesztelésű termék menüpont" alatt.  Egy szokatlanul extrém videós bemutatóért kattints ide:

A termék rendeltetésszerű használat során speciális mosószerrel tisztítható !

A mosószer speciálisan technikai – motoros ruházathoz lett fejlesztve, használatával a termékek nem csak tisztán tarthatóak, de várható használati idejük is növekszik!

A Speciális motoros ruházathoz fejlesztett mosószert az alábbi linkre kattintva érheti el:

 http://darazsgarazs.hu/termek/hey-sports-combi-wash-250-ml-funkcionalis-mososzer.494.html

Az eső és szélzáró membrán tisztításához az alábbi terméket szükséges használni: 

https://darazsgarazs.hu/termek/mososzer-motoros-ruhazathoz.911.html