Az nagyításhoz kattintson a képre!

Modeka Panamericana szett tesztAz ősz utolsó napsütéses időszakában elvittük magunkkal a Modeka jelenlegi legjobb négy évszakos ,  három rétegű ruházatát, a Modeka Panamericana szettet tesztre.

Mint ahogyan mindig hangoztatjuk, nagyon fontos számunkra, hogy saját magunk is megbizonyosodjunk az általunk kínált termékek nagyszerűségéről, még akkor is ha az a termék több európai vezető magazin tesztjén sikerrel szerepelt! Üzletünk honlapján létrehoztuk a „Saját tesztelésű termékek „ menüpontot, ahol igyekszünk időről-időre leírni a mi tapasztalatainkat is a termékekről, hogy ne csak katalógus adatokról tudjunk beszélni, hanem el tudjuk mondani konkrétan, hogy a terméket használva ti motorosok: hogyan fogjátok érezni magatokat?

Amikor az eladás során megkérdezzük hogy milyen időjárási körülmények között, milyen motoron szeretnétek használni a terméket amit meg szeretnétek vásárolni, az is azért történik, hogy tökéleteset tudjunk az adott körülményre adni, amivel elégedettek lesztek és örömmel gondoltok vissza az üzletünkre.

A Modeka Panamericana kabát, nadrág és kesztyű már megjelenésekor kivívta a nemzetközi motoros sajtó elismerését. A legnagyobb darabszámban értékesített európai motoros magazin a „Motorrad” „Sehr Gut” minősítést adott a Panamericana mindhárom termékének!

Mindig szeretjük kihangsúlyozni hogy egy ilyen teszt mit jelent.

Ez az elismerés azt jelenti hogy olyan  emberek szerint számít a legjobbnak a Panamericana szett, akik évek-évtizedek óta, naponta hivatásszerűen azzal foglalkoznak, hogy motoros termékeket tesztelnek. Biztosak vagyunk benne hogy olyan emberek véleménye irányadó lehet , akik évente akár száz motoros ruhát is felvesznek és vizsgálnak!

De!

Mi magunk is szeretünk meggyőződni róla hogy mit fog érezni a vásárlónk amikor egy ilyen nagyszerű terméket választ.

A Modeka Panamericana nadrágot és a kabátot amikor először vettük fel még az üzletben, elégedetten mosolyogtunk, és arról beszélgettünk hogy ezeknél a termékeknél elég ha a vásárló is felveszi a nadrágot , vagy a kabátot. Azonnal érezni az átlagnál messze magasabb minőséget. Semmit nem is kell mondani. Érezni…Azonnal!

A Panamericana kivehető szél és esőzáró Sympatex membránja is sok jóval kecsegtetett, hiszen a tavalyi évben tesztelt Tacoma szettnél magasabb tudású , pedig a Tacoma szettet is alaposan megfaggatták az Alpok hágóin az esők! 15 óra esőben nem ázott el a kolléga, így a teszt előtt nem is tudtuk elképzelni hogyan lehet felülmúlni egy ilyen nagyszerű membránt.

A Sympatex egy dinamikus membrán amely érzékeli az izzadás mértékét és ahhoz mérten nyitja a membrán a vízszívó részt, ami felveszi a nedvességet a test felől, átvezeti magán, és a külső felszínén engedi elpárologni.  45.000mm vízoszlop nyomásának áll ellen 24 órán keresztül! Ez a tudás kimagasló ma a világon.

Napsütéses időben indultunk útnak és ez azonnal igazolta az első megállásnál a Sympatex membrán nagyszerűségét! Egy hegyi tó partján álltunk meg és a nap délután kettő óra körül még 24 Celsius körüli hőmérséklettel járt a kedvünkbe. Az addigi tapasztalatainkról beszélgettünk és annak ellenére hogy a napon ültünk, egyáltalán nem izzadt be a kollégánk . A membrán tökéletesen kivezette a testfelületről az izzadtságot.

A Panamericana szett Tactel anyagból készült, Cordura erősítésekkel . A nadrág és a kabát annyira könnyű és kényelmes viselet, mintha a saját utcai ruhánkban pattannánk fel a motorra. Az utcai ruhában viszont nincs meg az a biztonságérzet, amit ebben a szettben érezni! Level 2-es, a legmagasabb védelmi szintnek megfelelő protektorokkal ellátott utcai ruházatról ugyanis nem tudunk :-) 

Talán a kesztyű az egyetlen része a Panamericana szettnek ami kevés megszokást igényel, bár tapasztalt túrázó motorosok biztosan nem először találkoznak vele hogy a membránnal készült kesztyűk, kicsit vastagabbak az átlag kesztyűknél.

Az egész szett hihetetlen jól teljesített, így biztosak vagyunk benne hogy minden vásárlónknak sok örömet szerez majd!

A teszt legvégén, még egy különleges kitérőt is tettünk amit videóval örökítettünk meg. Nagynyomású mosóban teszteltük a Panamericana szett esőzáró képességét is!

Ennél meggyőzőbb tesztet egyetlen egy más cég honlapján sem leltünk sem Magyarországon, sem máshol a világon.

A Panamericana termékek, egy elégedett vásárló visszajelzése és a mi tesztünk honlapunkon ide kattintva érhetőek el: https://darazsgarazs.hu/search_in?search_for=panamericana

Videós teszt: