Az nagyításhoz kattintson a képre!

Akkumulátor csepptöltő Tartósteszt


A termék ára: 0 Ft

A boltunkban beszerezhető akkumulátor csepptöltőt, 2006-óta használjuk . Azóta teszi a dolgát minden hiba nélkül, a lehető legegyszerűbben amit csak felhasználó kívánhat!

A piros vezetéket az akku pozitív , míg a fekete vezetéket a „ test” oldalra csatlakoztatva, a hálózatba dugva, máris mindent megtettünk ami az akkumulátor hosszú életéhez szükséges. Mi magunk, ősszel rátesszük az akkumulátorra , tavasszal pedig levesszük a kiszerelt akkuról és gond nélkül indul a motoros szezon. A töltő, teljesen automata és túltöltés ellen is védett! Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy amikor feszültségesést észlel az akkumulátorban, rátölt, amikor pedig érzékeli hogy fel van töltve , magától kikapcsol. Nekünk egész télen semmi dolgunk , mégis tökéletesen karbantartott akkumulátorral vághatunk neki a szezonnak . A töltő ára elenyésző egy új akkuéhoz képest! Volt olyan akkumulátorunk használatban ami több mint kilenc évig teljesített , meghálálva a téli karbantartást. Azoknak is érdemes megvásárolni  a terméket, akik a szezonban , ritkán tudnak motorra ülni! Az akkumulátor ugyanis, álló helyzetben , mindig magától is merül. Ha tehát kevés időnk jut motorozni, szintén érdemes csatlakoztatni ezt az okos kis szerkezetet, hogy elkerülhessük az akkumulátor idő előtti elhasználódását.

Népszerű és megbízható termék amit mindig örömmel ajánlunk azoknak is , akik hasznos ajándékkal szeretnék meglepni motoros ismerősüket . 

A termék honlapunkon az alábbi linkre kattintva érhető el: http://darazsgarazs.hu/termek/akkumulator-csepptolto.41.html