Az nagyításhoz kattintson a képre!

Forcefield thermo maszk tartóstesztKollégánk 7 éve használja a prémium minőségű thermo maszkját így az itt leírtak egy tartóstesztnek is megfelelnek. Az alakját a mai napig tökéletesen tartja. A Prémium minőségű Forcefield csak egy kicsit drágább mint a hagyományos maszkok, de itt valószínűleg a végén olcsóbbra jön ki aki ilyet választ, mert kulturált használat mellett több évig is viselhető a termék. 

A nyaki és az állrészről tökéletesen leveszi a menetszelet , megakadályozva hogy sisak és a kabát közötti részen fázzon a motoros . Kollégánk 5 celsius fok körüli hőmérsékletben a hideg lehelletét sem érzi a terméket viselve. 

A fejtetőn könnyített tökéletesen szellőző anyagot használt a gyártó .

Vízlepergető anyaga miatt nagyon jó megoldást jelent arra is, hogy az esőben a bukósisakról lefolyó víz a nyakunkról ne a kabátba jusson . Természetesen ilyenkor kivülre kell hajtanunk a termék alsó részét.  

Ajánljuk a terméket és természetesen ahogyan minden Forcefield termék, úgy ez is nálunk a legolcsóbb az országban!

A termék honlapunkon az alábbi linkre kattintva érhető el: http://darazsgarazs.hu/termek/forcefield-thermo-maszk.218.html

A tartósteszt azóta is zajlik! A legutóbbi 2021-es alpesi kirándulásunkon is bizonyított a termék: 

"Hidd el, nem fagy többé arcodra a mosoly! A kabát és a sisak között besüvítő szél mindig kellemetlen. Az ilyen torokfagyasztó  helyzet nem csak a motorozást tudja megkeseríteni hűvösebb időben, de bizony sok esetben később , napokig tartó torokfájást is tud okozni. Ezt a terméket használom évek óta ha hidegben motorozok és soha nem éreztem menetszelet sem a tarkómon, sem pedig a torkomnál. Majdnem a szegycsontig lenyúlik, így biztos hogy a kabátban sehogy nem tud beférkőzni a szél. A technikai anyag ami a szélzárást megoldja, egy kisebb esőt is leperget, így esőben érdemes a kabáton kívülre helyezni. Mindenkinek el szoktam mondani, hogy jövőre már 8 éves lesz ez a maszkom. Ennél jobb tartósteszt bizonyíték nem kell. A fejtetőn szellőzik, így a sisakban viselve nem izzad bele a fejem. Nagyon ajánlott, szinte kötelező termék azoknak akik nem akarnak fázni a hideg napokon sem ! Nem mellesleg, nálunk kapható a legjobb árban ez a maszk, mint minden Forcefield termék. "