Az nagyításhoz kattintson a képre!

Kipufogó leömlő tisztító teszt!


A termék ára: 0 Ft

Az üzletünkben megvásárolható leömlő tisztító szer tesztjét nem szeretnénk túl bő lére engedni, mert már az egész országban jól ismert termékünkről van szó. Amikor a nyári szezonban az üzlet előtt az ügyfelek motorján mutatjuk be a használatát, kivétel nélkül csodálkoznak, hogyan lehet ennyire hatásos valami?! A hatás azonnali és megdöbbentő! Ez valóban működik és pillanatok alatt távolít el minden szennyeződést a kipufogó leömlő részéről. Sok éve áruljuk és csak pár apróságot szeretnénk kihangsúlyozni. Vannak olyan banális közhelyek, mint például hogy szembe – szájba ne kerüljön, illetve a használat során érdemes gumikesztyűt viselni. Ezen felül fontos megemlíteni még, hogy a termék nem érhet fényezett-lakkozott felülethez, valamint a króm sem köszöni meg ha megsimogatjuk vele! Azoknak akik króm felületet szeretnének takarítani, fényesíteni, másik terméket ajánlunk majd!

Az átlag motorok rozsdamentes kipufogójával ellenben csodát csinál! Csak felkened és élvezed ahogyan pillanatok alatt a régi fényében tündököl kétkerekű kedvenced kipufogója.

A termék használata után, nedves ruhával érdemes áttörölni a megtisztított leömlőket, hogy semlegesítsük a felületen esetleg megmaradt készítményt.

A tesztben mellékelt két videó mindennél beszédesebb. A termék kiválóan használható !