Az nagyításhoz kattintson a képre!

Modeka Alexius kevláros farmer teszt


A termék ára: 0 Ft

Divatos és kényelmes .

A Motoron is lehet jól kinézni úgy, hogy közben a védelemről sem kell lemondani.

A Kevláros motoros farmerek között az Alexius  kimondottan jó megjelenésűnek számít. A test mozgását teljes mértékben követő  kényelmes anyaghasználat, nem csak azt biztosítja hogy a nadrág sehol ne szorítson, hanem azt is hogy a protektorok minden eddigi kevláros farmernél jobban a helyükön maradjanak.

Kényelmes és biztonságos nadrág, ami az adriai tengerpart óvárosi utcáin sétálva sem volt meleg, nem szorított, nem nyomott és olyan érzés volt viselni, mintha a saját civil farmeremben sétálnék.  A kevlár betétek a csúszási pontokon vannak a nadrágban elhelyezve, pont azért, hogy a szellőzése a terméknek biztosítva legyen.

Ugye milyen jó az amikor nem egy "szkafanderben" susog a combunk a motoros túrán ha meg kell nézni egy-egy gyalogosan megközelíthető nevezetességet? 

A Modeka Alexius  kevláros motoros farmerben kényelemben és biztonságban tudsz motorozni.

Nagyobb sebességű csúszásnál a kevlár betétek gondoskodnak róla, hogy semmi ne égjen bele a bőrünkbe. Egy kedves ügyfelünk tesztelte is már sajnos a nadrágot és örömmel számolt be róla, hogy 80km/ órás esés után, a nadrágon sem keletkezett sérülés, nemhogy a bőrén!

A terméket oldalunkon az alábbi linkre kattintva találod: http://darazsgarazs.hu/termek/alexius-kevlaros-farmer.740.html