Az nagyításhoz kattintson a képre!

Riasztós tárcsafékzár


A termék ára: 14 990 Ft


Egy lánc, vagy egy tárcsafék zár önmagában nem sokat ér. A láncot vágják, a tárcsafékzár pedig pár markos elkövetőnek nem akadály, amennyiben emelik a motort.
Viszont! A bűnözői logikával végigvezetve, nem a te motorod lesz a célkeresztben amennyiben a legkisebb mozgatásra extrém hangosan riaszt!
Az alkalmi elkövetőt elriasztja a masszív kialakítás , az úgynevezett profi viszont felméri hogy nem egyszerű eset észrevétlenül dolgoznia ha egy riasztó visít! Azt gondolod most biztosan: „De ki figyel manapság egy riasztó hangjára? „ Gondolj bele ebbe jobban! A tolvaj, nem tudhatja hogy a motor tulajdonosa épp a közelben van e, kiváltképp amikor nyilvános helyen parkolsz! Nem lehet biztos a dolgában. Ilyen körülmények között motort emelgetni, vagy esetleg egy plusz láncot babrálni cseppet sem kockázatmentes és kényelmes elkövetés!
A termék ráadásul saját áramforrást használ, így a motorod elektromos rendszerét sem kell megbolygatnod, reszkírozva egy esetleges hibás bekötés okozta technikai kellemetlenségeket, vagy az akkumulátor elhasználódását.
14.990Ft nem nagy ár a biztonságért ugye? 

A terméket több ismerősünk, és saját magunk is használjuk! A riasztós tárcsafékzár tesztjét az alábbi linkre kattintva olvashatod: 

http://darazsgarazs.hu/termek/riasztos-tarcsafekzar-teszt.720.html