Az nagyításhoz kattintson a képre!

Forcefield Tornado téli aláöltöző tartóstesztA széllálló vízlepergető Defender anyagból készült Forcefield tornado termékcsaládot is teszt alá vettük! 

Kollégánk több éve használja elégedetten , így mostanra tartósteszt eredményről is beszámolhatunk. 

A téli hónapokban kimagasló védelmet garantál a hideg ellen motoros ruházat alatt, de akár  a civil ruha alatt viselve is! 

Kollégánk a téli hónapokban sokszor a civil ruházata alatt is viseli a terméket. A hidegnek a lehellete sem éri el azt aki a Tornado aláöltözőket viseli. 

Többször próbára tette már motoron a téli időjárásban, illetve azokban a napokban amikor a tavasz elején az első erőtlen napsugarak megjelennek .

A Forcefield Tornado aláöltöző tökéletesen kivédte a csípős menetszelet, de mivel a termék hátoldala lélegző anyag, így nem izzadt bele a viselője. Antibakteriális anyagból készült termék, így a kellemetlen szagokat nem szívja magába !

Kollégánk több nagynevű (akiket itt most nem illő megnevezni) aláöltözőt is használ több éve , de egyértelműen a Forcefiled a legjobb közülük. Sőt ! Van amelyik meg sem közelíti a Forcefield Tornado aláöltözőnek a tudását! 

"Csak" annyira vált be a szett, hogy három párat vásárolt belőle magának a hidegebb napokra. 

Elérhető Forcefield Tornado termékek:

-Aláöltöző nadrág:

http://darazsgarazs.hu/termek/forcefield-tornado-alaoltozo-also.222.html

-Aláöltöző Felsőrész:

http://darazsgarazs.hu/termek/forcefield-tornado-alaoltozo-felso.221.html

-Aláöltöző nyakmelegítő:

https://darazsgarazs.hu/termek/forcefield-tornado-advance-szelallo-thermo-nyakmelegito.942.html

-Aláöltöző maszk:

http://darazsgarazs.hu/termek/forcefield-thermo-maszk.218.html

Az aláöltöző nyakmelegítő és maszk termékek a sisak és a kabát nyaka között szabadon lévő nyaki részről veszik le tökéletesen a menetszelet! A maszk teteje könyített kivitel így a sisak alatt észre sem venni a viselés közben!

A maszkról készült tartósteszt ide kattintva olvasható:  https://darazsgarazs.hu/termek/forcefield-thermo-maszk-tartosteszt.823.html